Méhes mézes levendula szörp

A Méhes mézes levendula szörp a Stork Élelmiszer Manufaktúra Kft. előállításban készül Száron egy Fejér megyei településen nem messze Tatabányától. A cég családi vállalkozásként működik és helyi lakosok a munkatársaik.

Méhes mézes levendula szörp

A termékeik között hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpök, illatos fűszerek, ízletes lekvárok és mézek is találhatóak. A cég Méhes-Mézes szörpjei a Hungarikum kategóriában megyei értéket képviselnek.

A levendula, ez az illatos virágú gyógynövény, pihentető nyugalommal tölt el. Virágai a növény legértékesebb részei, amelyek illóolaj tartalma és különböző összetevői révén nyugtatják az idegeket, regenerálnak és nyugtató, pozitív gondolatokra hangolnak. Álmatlanság esetén, altató hatása miatt is ismert és sebek fertőtlenítésére is alkalmazzák.

Ezt az értékes gyógynövényt zárták palackba, kiegészítve a méz közismerten jótékony hatásával. Kézműves Méhes-Mézes szörpjeik kíméletes eljárással készülnek, kizárólag természetes és minőségi összetevőket tartalmaznak.

A méhes mézes levendula szörpök csomagolása

A cég a termékeik külső megjelenésében is törekszik a hagyomány tiszteletre.
Üvegjeiket kezdetben zsákvászonnal kötötték le, mára a csomagolásuk teljesen megújult, felhasználóbarát lett.
Címkéik egyedi tervezésűek, melyeket kézzel rajzolnak meg. Ezek a képi megjelenések, különleges hangulatukkal is hangsúlyozzák a termékek egyediségét. A Szárika termékcsaládnál a termék logóján, a hagyományokhoz visszanyúlva egy 19. századi szári vízhordó asszony látható.

Termékeiknél elengedhetetlenek a természetes összetevők, a minőségi alapanyagok, a hagyományőrzés, az egyedülálló választék. A nagymamáktól örökölt receptek alapján készült termékek, igazán egyedülállók és egyre bővülő kínálattal szolgálnak.

A Méhes-mézes levendula szörp az édesítés változó formájához igazodva mézes és gyümölcscukros változatban is kapható.

A termékek választéka páratlan és folyamatosan megújul, szörpjeiknél a kezdeti 6 íz napjainkra már sokszorosára bővült, kiegészítve gyümölcscukros változattal is. Az összes termék megvásárolható a webáruházukban.

https://www.mehes-mezes.hu/

Címlapkép: Mézes_levendula szörp (forrás: https://www.mehes-mezes.hu/)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom